Vaihteeksi erilainen lehdistökatsaus

Syyskuun Suosikissa ( kyllä - siinä, jonka kannessa on Ville Valo) oli yhden aukeaman juttu lolitatyylistä. Se on huomionarvoinen, koska se on tietääkseni ensimmäinen suomalaisessa nuorisomediassa ollut kunnollinen juttu aiheesta (olkoonkin, että lehden kohderyhmä ei siitä kamalasti näemmä välittänyt).

Tähän voi tietysti vaikuttaa se, että kyseisessä jutussa ei ole käytännössä sanaakaan lehden toimittajien kirjoittamaa tekstiä. Tyyliesittelytekstit ovat peräisin Animecon V:n muotinäytöksen juonnosta, ja vastaukset kahteen esitettyyn kysymykseen ovat editoimatonta Littleiceblue-laatua. Kuvatkin ovat vaihteeksi tarkoitusta varten otettuja eivätkä netistä kaivettuja Harajuku-kuvia. Skannit ovat tässä ja tässä.

Samassa numerossa oli myös Dir en greyn haastattelu, tässä ja tässä. On tavallaan ironista, että se on laadukkain ikinä näkemäni sellainen - ainoastaan yksi vastaus on hieman ohi kysymyksen. Luonnollisesti juurikin kyse on juuri siitä asiasta, jota bändi haluaa vältellä kuin ruttoa...