Kiss kiss fall in love

Alussa olivat meidokahvilat. Ja aluksi se oli hyvä.

Mutta sitten otakutytöt alkoivat valittaa, että heillekin pitäisi olla vastaavaa - näin syntyivät hovimestarikahvilat. Ja aluksi sekin oli hyvä.

Mutta sitten otakutyttöjen joukossa olevat fujoshit (joita tunnetusti on aika suuri prosenttiosuus) saivat päähänsä, että tätä ideaa voisi kehittää vielä pidemmälle. Ja näin saivat alkunsa poikakoulukahvilat.


Cafe Edelstein avasi ovensa Harajukussa syyskuussa. Shibuya Keizai Shinbunin mukaan asiakkaita tervehtivät ovella koulupukuiset "oppilaat" ja solmukekaulainen "rehtori." Suurin osa asiakkaista on 20-30-vuotiaita naisia, ja noin 80 % heistä tekee varauksen etukäteen. Kahvilan sivuilla kerrotaan asiakkaan voivan valita kolmesta roolista: sisarkoulun tyttöopilas, koulun poikaoppilas tai varainlahjoittaja - jokaiselle jotakin. Jatkossa tarkoitus on tarjota myös kanta-asiakasetuja.

Muiden teemakahviloiden tapaan myös Edelstein tähtää kokonaisvaltaiseen miljööseen, joka tarjoaa asiakkaalle palasen rentouttavaa kevyttä fantasiaa arjen lomassa. Ruokalistalta löytyy tavanomaisia ylihinnoiteltuja näennäislänsimaisuuksia; 1300 jeniä pasta-annoksesta tai currysta, 300 jeniä virvoitusjuomista ja niin edelleen. Iltaisin kahvila toimii baarina.