Uutuudenhimoa


Haruhin, Misan ja Konatan esittämisen jälkeen hiljattain 20 täyttäneen Aya Hiranon kohtalo oli joutua Dragonautin kaltaiseen mössösarjaan esittämään isoryntäistä semipahista. Hänen unelmansa oli kuitenkin alkujaan ryhtyä laulajaksi eikä seiyuuksi, joten hän ei ole velttoillut silläkään idoliuransa osa-alueella.

Hänen viides singlensä NEOPHILIA ilmestyi viime tiistaina. Se ei ole menestynyt listoilla mitenkään kehuttavasti - ja myönnettäköön, ettei se mitenkään erikoinen biisi olekaan. Mutta ainakin se on siedettävämpi kuin viimekuinen LOVE★GUN, ja sen PV:kin on melkomoisesta tylsyydestään huolimatta ihan tyylikäs.

Joulukuussa ilmestyy sitten trilogian viimeinen single, MonStAR. Lantisin mukaan ensimmäisen singlen teema on "CRASH!", toisen "COOL & elegance" ja kolmannen "HAPPY!". Tiedä häntä sitten odottaako siltä kolmannelta hyvää vai pahaa...