Gonzo toimittaa

Gonzon ilmaisanimeista Tower of Druaga ehti juuri loppua, ja Blassreiter on suunnilleen puolessa välissä. Muutama päivä sitten GDH ilmoitti, että sen Strike Witches -sarja tulee lopultakin edistymään sitä yhtä promojaksoa pidemmälle - ja menemään suoraan nettilevitykseen sekin, YouTuben ja CrunchyRollin kautta. Bostia ei tiedotteessa mainita, mikä on tavallaan sääli - olisi ikävää, jos sen bisnesmalli osoittautuisi loppujen lopuksi kannattamattomaksi. No, kuluttajat tuskin kuitenkaan valittavat. Itse sarja taas... no, FoxJones kuvaili sitä aikoinaan varsin osuvasti. Promojakso oli hyvin promojaksomainen (eli vailla niin päätä kuin häntääkin), ja konsepti on juuri niin kahjo kuin miltä se kuulostaakin - elukankorvaisia mechamusumeja pörräämässä ilmojen halki ja räiskimässä pahiksia ilman housuja. Kenties sarja pääsi lopulta tuotantoon juuri siksi, että mainosrahoitteinen nettilevitys mahdollistaa sen tuottamisen lopulta voitolla - eihän näin pöljään sarjaan kukaan upottaisi rahojaan? Ken tietää.

Promojaksokin kellui kokonaisuudessaan YouTubessa jossain vaiheessa, mutta se on näemmä poistettu sieltä sittemmin. No, tästä vanhasta pätkästäkin saa varsin hyvän käsityksen siitä missä sarjassa tulee olemaan kyse.