Parallel Works

Hideaki Annon lähdettyä Gainax on oppinut läksynsä; kun jostain tulee suosittua, sitä pitää tehdä lisää heti eikä kymmenen vuoden päästä. Lisenssituotteilla, spinoff-mangoilla ja vastaavilla lypsämisen Gainax on osannut 90-luvulta lähtien, mutta rautaahan on toki taottava kun se on kuumaa - eivätkä pelkät teatterielokuvat tietenkään riitä, vaan faneille on tietysti annettava myös muuta kivaa. Kuten vaikkapa kahdeksan vaihtoehtotodellisuuksiin sijoittuvaa musiikkivideota, joista tämä Keisuke Watanaben käsialaa oleva ensimmäinen julkaistiin pari päivää sitten. Mikäs sen parempaa kuin nähdä Viralin lopultakin saavan unelmiensa furrykorvanaisen?

Ja Tarantulan kielitaitoja ei edelleenkään voi kuin ihailla - näin hyvin englantia osaavia japanilaisartisteja on harvassa. No engrish here, sir.