Mitä idolius vaatii

YouTube-julkkikseksi pääseminen noudattaa joskus todella mielenkiintoisia luonnonlakeja. Aina ei tarvitse avautua syvimmistä tunnoistaan, osata jotain tosi friikin näköistä tai kuuloista tai edes tehdä itseään naurunalaiseksi... tai no, viimeisimmästä voidaan ehkä keskustella. Magabon on 22-vuotias floridalainen Japani-fani, jonka harrastus on ladata YouTubeen videoita joissa hän tuijottaa kameraan, poseeraa söpösti ja sanoo silloin tällöin pari sanaa japania. Hänestä tuli tänä vuonna Japanissa todella epätodennäköinen youtubejulkkis, kun J-Cast kirjoitti hänestä tammikuussa.

Tätä videota on tällä hetkellä katsottu 2 200 000 kertaa. Ihmeellisiä ovat Internetin sattumat...

Huhtikuussa TV-kanava Gyao kutsui hänet vieraakseen erääseen ohjelmaansa. Siinä hän ei ollut ihan yhtä edustavan näköinen...

Varsin japanilaiset hampaat ainakin! Selvää tarento-ainesta siinä suhteessa, niin teennäinen kuin muuten onkin.