Cokesi & YUNOMI: Konbini

Miku Hatsunen laulama Cokesin Konbini on viimekeväinen biisi, joten melko moni on sen varmasti jo kuullut. Mutta tämä YUNOMIn sille piirtämä ja animoima video on vain niin söpö. ( ゚∀゚)アハハ八八ノヽノヽノヽノ \ / \/ \

Voisin alkaa veistelemään siitä miten tyylilliset intertekstuaalisuudet tekevät videosta paljon hauskemman kuin mitä se muuten olisi tuolla kevyen minamikevaikutteisella kasvojenpiirtotyylillään, ja että kuinka noiden alkujaan mangakulttuurista peräisin olevien ja sieltä kaikkeen moderniin japanilaiseen hahmokulttuuriin levinneiden visuaalisten kerrontakikkojen käyttö helpottaa tarinan seuraamista ja poistaa monimutkaisemman animoimisen tarvetta (toisin kuin vaikkapa tässä memevyöryvideossa), ja mitä lie. Mutta en taida viitsiä tällä kertaa...

Pitkälti sen vuoksi että tuo peukkua näyttävä Hideyo Noguchi noissa 1000 jenin seteleissä saa minut repeämään joka kerta. Haha!

<@hrst> Biisi nimeltä KAUPPA, täähän on hyvä juttu. <@hrst> OSTAN SAARIOISEN LÄPYYYYSKÄÄÄÄÄN, LOMPSASSA ON 70 SENTTIÄÄÄÄäää...