Mr. Marianne-karkki

             
Mainichi Shimbun kertoo Kazuo Umezun voittaneen oikeudessa keskiviikkona! Hänen kichijojilaiset naapurinsahan olivat haastaneet hänet oikeuteen, koska heidän mielestään hänen erikoinen talonsa "tuhoaa maiseman." Tylsimykset.

Tuomari Minoru Hatakeyaman mielestä talo ei kuitenkaan ollut niin kamala kuin mitä naapurit sanoivat. "Sen värityksen voi toki sanoa pistävän ympräillä asuvien silmään, mutta ei sen voi sanoa tuhoavan maisemaa", hän sanoi syytteen hylkäämisen jälkeen.

72-vuotias eksentrikko Umezu itse näytti varsin tyytyväiseltä oikeussali-istunnon jälkeen - tyylilleen uskollisesti pukuun ja punavalkoraidalliseen kravattiin pukeutuneena. "On kuin kevät olisi tullut aikaisin", hän sanoi. "Uskon että aika parantaa asiat (naapureiden suhteen)."

Tässä aiempi uutisvideo niille, joille tapaus ei ole tuttu. Kuinkakohan helppoa Umezun kämppä olisi löytää, jos matkustaisi Musashinoon? Tekisi melkein mieli lähteä pyhiinvaellukselle...