Naamanvääntely auttaa tunnelmaanpääsyssä

Sattuneesta syystä olen tullut katsoneeksi viime aikoina rekkalasteittain afureko-videoita ja vastaavia. Tässä esiintyvät Hikaru Midorikawa, monitoiminainen Romi Paku, nättipoika Mamoru Miyano, Jun Fukuyama ja Koichi Yamadera.

(Viimeksi mainittu näyttää häiritsevän paljon Tommy Tabermannilta. o_O)

Cutin alla muutama video lisää.

Pienten vihaisten tsunderetyttöjen ja pienten vihaisten alkemistien pikkuveljien erikoisosaaja Rie Kugimiya:

KyoAni-fanipoikien märkä uni Aya Hirano:

Herkkien, hämmentyneiden tai muuten vain pihalla olevien roolien taitaja Mamiko Noto (tässä Monsterin nauhoituksissa):

Sukupuolisen tasa-arvon nimissä voisi tietysti linkata myös tämän kaksiosaisen 2x2 Shinobudenin näyttelijöiden haastattelun, jonka kirkkaimpana tähtenä loistaa luonnollisesti Onsokumarua esittänyt Norio Wakamoto. Sen ensimmäinen osa löytyisi Youtubestakin, mutta ilman tekstityksiä - joten ottakaa sen sijaan tämä.