Joillekin taito, joillekin kirous

Voi Tomoko Kanedaa... Harvemmin 36-vuotiasta naista luullaan ravintolan ovella yläasteikäiseksi, vaikka hän olisikin 146-senttinen. Edes ilman tuota hänen ääntään, joka japanilaisenkin suusta kuulostaa äärimmäisen teennäiseltä ja jollaisella puhumiseen suurin osa länsimaisista naisista tarvitsisi puoli kiloa kurkkupastilleja päivässä.

En ikinä olisi uskonut että kukaan olisi voinut esittää Chiyo-chania normaalilla äänellään. (Sanovat että hän pystyy tuottamaan ääniä jotka ovat ihmisen kuuloalueen ulkopuolella, ja että hänen äänensä muuttuu heliumin hengittämisestä tuskin lainkaan.)

Mutta mikäs sen kannustavampi tarina kuin tämä. Oli äänesi sitten miten kummallinen tahansa (ja olit sen takia sitten miten sopimaton normaaleihin OL-töihin tahansa) voit aina löytää töitä ääninäyttelijänä!