Elämäni viihdyttävimmät 7 minuuttia

Se on alkanut! Toki se on erilainen kuin toivoin. Pariminuuttiset ONA-jaksot eivät anna mahdollisuutta kovin mittavaan tuotantoon, joten nurkkia on leikelty vähän joka puolelta. Dialogi- ja pelaamiskohtauksia on lyhennetty, jotta mukaan mahtuisi mahdollisimman monta eeppistä posetusta. Tarina ei aloita alustaan, joten hahmoja ei juuri esitellä, ja lopusta (sekä siitä että mikkihiirenkorvainen Kim Jong-Nam on haluttu mukaan jo tähän jaksoon) päätellen myös muiden juonikaarien yli tullaan hyppäämään. Selvää on, että sarja pyrkii ratsastamaan lollausarvoillaan ja on tarkoitettu lähinnä alkuteoksen faneille tai sen promoamiseksi uusille lukijoille.

Mutta mikäpä siinä. Forever love, forever dream!

(Vai onko jollain tietoa siitä olisiko tämä vain pätkitty teaserversio oikeasta jaksosta? Eikös Detroit Metal Citystä julkaistu myös sellainen...?)

Jakso varmaan poistetaan niin YouTubesta kuin Niconicostakin piakkoin, joten katsokaa kun vielä voitte.