1: Yamakanin allekirjoitus kuumottaa

Otakunviran ensimmäisessä jaksossa puhumme vanhojen animetuoteperheiden elvyttämisestä, animeteollisuuden näennäisestä mielikuvituksettomuudesta, Hiromu Arakawan Silver Spoonista, romanttisesta shounenmangasta, Kei Sasugan Good Endingistä sekä K-animesta ja sen ympärille kehrätystä tuoteperheestä.

Lataa MP3-tiedosto (35 mb, 70 min)

Uutiset:

  • 00:01:53 - Vanhojen tuoteperheiden uudelleenelvyttelyt
  • 00:09:55 - Valvrave the Liberator
  • 00:11:40 - Gargantia on the Verdurous Planet
  • 00:14:39 - Log Horizon
  • 00:21:17 - Tammen mangauutuudet

00:26:10 - Silver Spoon

Petteri kertoo Hiromu Arakawan maatalouskoulumanga Silver Spoonista, joka on saamassa animesovituksen tulevana kesänä. Olisiko Arakawan ollut parempi pysyä vakavissa toimintasarjoissa?

00:38:43: - Good Ending

Matias kertoo projektistaan löytää valokuvausaiheinen manga, ja siinä epäonnistuttuaan perehtyi shounenromanssisarjoihin laajemmin. Hän päätyi lukemaan Kei Sasugan romanssimanga Good Endingin. Päädyimme myös puhumaan pahan mielen romanssisarjoista ylipäätään.

00:54:00 - K

Valtteri sai muutamaa minuuttia ennen nauhoittamisen aloittamista katsottua K:n. Mitä siitä jäi käteen - muuta kuin pohdintaa siitä, että tällainen pirstaleinen franchise-julkaiseminen on varsin jännää? Päädymme pohtimaan myös sitä, mistä teknisesti hyvät ja suositut tuotannot ylipäätään syntyvät.

Linkit: