4: Henkilökohtainen perspektiiviharha

Neljännessä jaksossa muistelemme viimeviikkoista Desucon Frostbitea. Pohdiskelemme Matiaksen ja Valtterin hahmodesignluennosta syntynyttä keskustelua sekä animeskenen monimuotoisuutta ja sukupuolijakaumaa. Puhumme myös Norio Wakamotosta ja conien kunniavieraista yleisellä tasolla.

Lataa MP3-tiedosto (32 mb, 62 min)

00:01:36 – Hiroyuki Imaishin seuraava sarja

Tengen Toppa Gurren-Lagannin ohjaaja tekee uudella studiollaan lopulta oman TV-animen. Siitä ei tosin tiedetä vielä mitään.

00:06:43 – Highschool of the Dead jatkuu

Tissitoimintazombimangoista kuuluisin (ja käytännössä ainoa sellainen) jatkuu kahden vuoden tauon jälkeen.

00:12:18  – Desucon Frostbite

Tungosta oli, eikä ilmanvaihtokaan oikein pelannut. Millainen fiilis conista ylipäätään kuitenkin jäi?

00:19:11 – Hahmodesignluento

Matias ja Valtteri pitivät hahmodesignaiheisen luennon nimeltä "Merimieskauluksia, kumipukuja ja hassuja hattuja". Olisiko setin voinut pitää paremminkin, ja ovatko he nyt pervoimpia naisten esineellistäjiä mitä maa päällään kantaa?

00:31:12 – Animeskenen monimuotoisuus

Jokaisella harrastajaskenellä on omat ongelmansa, mutta animeskenessä se ei ole ainakaan naispuolisten harrastajien vähäisyys. Harrastettavia genrejäkin löytyy laidasta laitaan.

00:37:42 – Norio Wakamoto

Conin kunniavieraana oli lännessä legendaarinen ääninäyttelijä, josta Matias oli räpsimässä kuvia eturivissä. Millainen mielikuva hänestä jäi, ja mihin suuntaan conien kunniavierastarjonta voisi laajentaa?

00:54:07 – Conin muu ohjelma

Käytiin me nyt muidenkin ihmisten ohjelmia katsomassa. Tai ainakin kuultiin niistä muilta. Tai Twitteristä.

Linkit: