Ketä?

Otakunvirka on podcast animesta, mangasta ja niihin liittyvistä asioista. Puhujina on kolme netistä, lehdistä ja erinäisistä coneista tuttua pätijää.

Tarkoituksena on keskustella niin ajankohtaisista kuin ajattomistakin aiheista ja sarjoista – jossain määrin jaksosta, fiiliksestä ja sesongista riippuen. Sekään ei ole poissuljettua, etteikö podcastissa jossain vaiheessa kuultaisi myös vierailevia puhujia. Uusia jaksoja tulee täysin satunnaisin väliajoin.

Podcastia voi seurata vasemmalta löytyvien linkkien avulla. Paras tapa kuunnella podcasteja on tietysti tilata ne suoraan puhelimeen – iPhonelle suosittelemme tätä tarkoitusta varten Castroa tai Instacastia, Androidille taas Pocket Castsia. Tällöin jakson voi kuunnella omalla ajalla missä vain.

 

Petteri Uusitalo
Petteri Uusitalo
Valtteri Strömsholm
Valtteri Strömsholm
Matias Tukiainen
Matias Tukiainen

Historiaa

Vuosina 2007-2010 osoitteessa Otakunvirka.fi sijaitsi Petterin samanniminen blogi, jonka hän tappoi ajanpuutteen vuoksi aloitettuaan työnsä Anime-lehden päätoimittajana. Nimi ja verkko-osoite päätettiin nyt sitten ottaa parempaan käyttöön, jotta ne eivät olisi ikuisesti kuolleen blogin hauta-arkkuna. 

Blogi on arkistoitu jälkipolville tälle alasivulle.